ACȚIUNI PE LINIA PREVENIRII ȘI COMBATERII COMERȚULUI ILICIT

stiri redactie

În cursul zilei de 9 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului și Poliției Orașului Avrig, au desfășurat activități specifice pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit în orașele Miercurea Sibiului și Avrig, precum și în localitățile învecinate.

Cu această ocazie, au fost verificați 35 de agenți economici, în urma neregulilor constatate fiind aplicate 26 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 75.000 lei.

Polițiștii au confiscat suma de 2.931,52 de lei, nefiscalizată de către  agenții economici care încasau bani de la clienți, dar nu emiteau bonuri fiscale.

De asemenea, au fost ridicate și predate reprezentanților D.S.V.S.A. Sibiu 222,4 kg de produse din carne congelată și produse lactate, care fie erau expirate sau nu aveau afișat termenul de valabilitate, fie nu erau însoțite de documente de proveniență. Valoarea produselor confiscate se ridică la suma de 3.100 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Sibiu achiziționează dispozitive pentru măsurarea temperaturii corporale pentru elevii din școli și licee care se reîntorc la cursuri

“Elevii din anii terminali, a 8-a și a 12-a, vor relua cursurile din data de 2 iunie și apoi vor susține examenele. Mai multe unități de învățământ au solicitat Primăriei să achiziționeze termoscannere pentru măsurarea temperaturii corporale a elevilor, ca măsură suplimentară de prevenție. Dat fiind faptul că această achiziție […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro