Actiuni de combatere a evaziunii fiscale

Hila Ovidiu

In prag de sarbatori politistii sibieni si-au intensificat actiunile pe linia combaterii comertului ilicit. In doar 4 zile au fost aplicate peste 500 de amenzi. Valoarea acestora depaseste 100 de mii de lei.

In primele patru  zile ale saptamanii politistii sibieni si-au intensificat actiunile de combatere a evaziunii fiscale si au controlat toti comerciantii de parfumuri, panificatie, legume, fructe, carne, peste, alcool si tutun. Unde au gasit nereguli oamenii legii au fost neiertatori. Per total au dat 516 sanctiuni contraventionale. Valoarea totala a acestora a fost de peste 119 mii de lei. Au fost confiscate produse in valoare de aproape 13.500 de lei. Seria actiunilor de acest gen va continua pana dupa Pasti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oua vopsite traditional

In Joia Verde sunt vopsite si ouale. Voluntarii Crucii Rosii au inrosit oua in mod traditional alaturi de copiii ce apartin parohiei Turnisor. Zeci de copii ce apartin Parohiei Turnisor au invatat joi sa inroseasca traditional ouale. Acestea au fost fierte la ceaun in foi de ceapa. Cei care i-au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro