ACŢIUNI ALE POLIŢIŞTILOR SIBIENI

stiri redactie

Accident rutier mortal cu părăsire, conducător auto identificat

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 22,00, un bărbat a sesizat faptul că pe DN 14, între localitățile Agârbiciu și Ruși, pe  sensul de mers  Mediaș – Sibiu, se află o persoană căzută pe carosabil.

Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul persoanei în cauză.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri s-a constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Șeica Mare, al cărui deces ar fi survenit în urma producerii unui accident rutier cu părăsirea locului faptei de către conducătorul sau conducătoarea auto.

Investigațiile efectuate de către polițiștii rutieri au dus la identificarea în scurt timp, pe DN 14, la intrarea în municipiul Sibiu, a șoferului implicat în producerea accidentului rutier. Este vorba despre un bistrițean în vârstă de 33 de ani, care, la data de 18 martie, în jurul orei 21,55, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 14, dinspre Mediaș spre Sibiu, la ieșirea din localitatea Agârbiciu, a surprins și accidentat mortal un pieton care se deplasa pe partea carosabilă și care nu purta elemente reflectorizante.

Imediat după producerea evenimentului, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea polițiștilor.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Reținut, după ce ar fi lovit doi bărbați

La data de 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Apoldu de Sus, cercetat penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lovire sau alte violențe.

Bărbatul este bănuit că, la data de 01 martie a.c., în jurul orei 17,30, în localitatea de dimiciliu, pe stradă, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi agresat doi localnici, lovindu-i cu pumnii și picioarele. În urma vătămărilor suferite, cei doi bărbați au avut nevoie de 12 – 50 de zile de îngrijiri medicale.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O serie de acte își prelungesc automat valabilitatea în perioada stării de urgență

Mai multe tipuri de documente emise de Primăria Municipiului Sibiu sau  de către serviciile publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Sibiua căror valabilitate expiră în perioada de urgență declarată,își prelungesc valabilitatea până la încetarea stării de urgență. Această măsură a fost adoptată conform prevederilor Decretului nr. 195/2020 emis de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro