ACTIUNI ALE POLITISTILOR ARGESENI

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei. Cu aceeași ocazie, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 7 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

  •  

Conducea sub influența alcoolului

  În noaptea de 10 spre 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, în jurul orei 00.30, au depistat, pe DN 67 B, un bărbat de 25 de ani, din comuna Vedea, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

  •  

Conducea fără drept și sub influența alcoolului

  În ziua de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Pitești au depistat, pe strada Smeurei din Pitești, un bărbat de 47 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Totodată, în urma verificărilor a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența alcoolului. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

  •  

Conducea sub influența alcoolului

În noaptea de 11 spre 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în jurul orei 00.50, au depistat, pe raza orașului Mioveni, un bărbat de 46 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

De asemenea, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației pe durata stării de urgenţă.

  •  

Mandat pus în executare de poliţişti

În ziua de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, cu sprijinul Poliției Orașului Costești, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Găești, privind pe un bărbat de 43 de ani, din comuna Slobozia, condamnat la 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost încarcerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE BRACONAJ

În ziua de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş și Teleorman și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și Teleorman, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza județului Teleorman, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro