Actiune rutiera de combatere a consumului de alcool la volan

Hila Ovidiu

Atentie soferi! Politistii rutieri ies in strada. La finalul saptamanii au loc actiuni rutiere de combatere a consumului de alcool la volan.

Daca ati consumat bauturi alcoolice nu urcati la volan!!! Politistii rutieri vaneaza in acest weekend toti soferii care conduc sub influenta bauturilor alcoolice. Oamenii legii spun ca in ultimii ani mai bine de jumatate dintre accidentele rutiere grave produse in judetul nostru au avut printre cauzele generatoare si consumul de alcool la volan. In ciuda avertismentelor politistilor zilnic sunt trasi pe dreapta soferi beti. Pe unii dintre ei nici macar dosarele penale nu ii mai sperie dat fiind faptul ca au cel putin doua la activ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paza buna trece primejdia rea

Saptamana aceasta in Sibiu au inceput operatiunile de dezinsectie. Pana cand substantele pulverizate isi vor face efectul sibienilor li se recomanda in continuare sa fie precauti si sa evite zonele cu risc potential. Numai in aceasta saptamana au ajuns la spital peste 100 de persoane cu intepaturi de capusa. Teoretic, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro