ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

stiri redactie

Rezultatele obținute de polițiști în ultimele 24 de ore în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au oprit pentru control 186 de autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 24 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice și 15  sancțiuni la Legea 55/2020 ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală, valoarea acestora fiind de peste 17.000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 527 de persoane și au fost reținute 2 permise de conducere.

  •  

A pus în pericol siguranța traficului rutier.

         În seara zilei de 26 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control pe Drumul Național 7, pe raza localității Bujoreni, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din localitate.

Polițiștii au procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest rezultatul indicând o îmbibație alcoolică de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În contextul alegerilor parlamentare, cărțile de identitate se pot obține mai rapid

În contextul desfășurărilor alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie, Biroul Electoral Central a hotărât pentru siguranța cetățenilor, prin Decizia cu nr.35/2020, că persoanele care au actul de identitate cu termenul de valabilitate expirat în perioada 1 martie – 6 decembrie 2020, își pot exercita dreptul de vot în baza […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro