ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

stiri redactie

La data de 04 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea împreună cu luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și reducerea riscului rutier.

Polițiștii au acționat în zonele cu risc unde au oprit și controlat 96 de autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 12 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 4  sancțiuni la Legea 55/2020 ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală, valoarea acestora fiind de 4.500 lei.

De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere unul pentru depășirea limitei legale de viteză și unul pentru efectuarea manevrei neregulamentare de depășire.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul polițiștilor locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS-COV-2

În ultimele 24 de ore polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au continuat activitățile de informare și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro