ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR VÂLCENI

stiri redactie

La data de 20 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru reducerea riscului rutier prin depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracțiuni la regimul circulației rutiere, precum și pentru asigurarea fluenței traficului.

În urma activităților desfășurate polițiștii au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, conducătorilor de autoturisme, dar și pietonilor, pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice. De asemenea polițiștii au reținut 5 permise de conducere, 3 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară, iar unul pentru alcool.

Polițiștii au mai depistat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, două ”taxiuri pirat” , care efectuau curse de transport persoane contra cost, pe ruta Râmnicu Vâlcea – Horezu, fără a deține autorizație taxi.

Exemplu:

Polițiștii Serviciului Rutieri au depistat un bărbat de 44 de ani, din Oteșani, care a condus un autoturism cu care efectua curse de transport persoane, contra cost, fără a deține autorizație taxi.

Polițiști i-au suspendat dreptul de utilizare al autovehiculului, i-au fost reținute plăcuțele cu numere de înmatriculare și certificatul de înmatriculare și a fost sancționat contravențional cu 5000 de lei, bărbatul fiind la a treia abatere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXERCIŢIU ISU SIBIU

În contextul desfășurării periodice a antrenamentelor și exercițiilor ce au drept scop principal eficientizarea timpului de răspuns la apariția diferitelor situații de urgență și pregătirea temeinică a forțelor, astăzi ,21 noiembrie a.c., începând cu ora 10.45 , Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu a desfășurat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro