ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR RUTIERI

stiri redactie

La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe tronsoanele de drum cu risc rutier pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și prevenirea accidentelor rutiere ce s-ar putea produce pe fondul vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum, dar și pentru depistarea bicicliștilor care nu respectă prevederile regimului rutier.

În urma analizelor efectuate de Poliția Rutieră Vâlcea s-a constatat că în anul 2019 la nivelul județului Vâlcea principala cauză de producere a accidentelor rutiere au fost abaterile bicicliștilor.

Astfel, polițiștii au depistat și sancționat 35 de bicicliști care au încălcat normele rutiere, mai mulți din ei fiind depistați sub influența băuturilor alcoolice.

În cadrul acțiunii desfășurate au fost aplicate 62 de sancțiuni cu o valoare de peste 10.000 lei și au fost reținute 4 permise de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Covid 19 la nivel de judeţ

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2,12883de persoane (dintre care12402adulți și 481copii).Până la data curentăau fost vindecate 6674de persoane, iar362persoane au decedat (7 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro