Acoperis rupt de zapada la o statie Tursib

Hila Ovidiu

Pericol in statia Lomonosov! Acoperisul adapostului a cedat partial sub greutatea zapaezii iar portiunea ramasa pe statie risca sa se prabuseasca oricand. In ciuda pericolului zona nu este incercuita.

Acoperisul statiei Tursib “Lomonosov”, de pe sensul de mers dinspre Piata Unirii spre Bulevardul Mihai Viteazu este un adevarat pericol pentru cei care o folosesc! Din cauza zapezii o portiune a acoperisului s-a rupt iar cealalta bucata este crapata si risca sa se prabuseasca oricand peste sibienii care se adapostesc in statie pana la sosirea autobuzului.

Bucata de acoperis cazuta a fost sprijinita in spatele bancutei statiei. Nimeni nu a venit insa sa curete zona, sa refaca acoperisul sau sa incercuiasca macar zona astfel incat sa se evite  pericolul ca, in situatia in care acoperisul cedeaza in totalitate, oameni sa fie raniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

AU CĂZUT PE GHEAŢĂ

Pericol in statia Lomonosov! Acoperisul adapostului a cedat partial sub greutatea zapaezii iar portiunea ramasa pe statie risca sa se prabuseasca oricand. In ciuda pericolului zona nu este incercuita. Acoperisul statiei Tursib “Lomonosov”, de pe sensul de mers dinspre Piata Unirii spre Bulevardul Mihai Viteazu este un adevarat pericol pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro