Acoperis prabusit din senin

Hila Ovidiu

Acoperisul unei case din Medias s-a prabusit din senin in cursul zilei de joi! 2 familii au fost evacuate. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

Incidentul a avut loc joi dimineata in jurul orei 07.00. Acoperisul unui imobil de pe strada medieseana Episcop Ioan Suciu s-a prabusit dintro data. A fost afectat si acoperisul locuintei vecine. Pompierii ajunsi de urgenta la fata locului au evacuat de urgenta 4 persoane, locatari ai celor doua imobile afectate. Cei care au ajuns la fata locului spun ca barnele de lemn care sustineau tigla au cedat pur si simplu. Locuinta era una veche, situata in zona centrala a orasului. Din fericire nimeni nu a fost ranit insa in zona s-a cerut imediat intreruperea utilitatilor. Cazul a fost preluat de catre reprezentantii municipalitatii mediesene.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inca o victima a inselatoriei prin metoda imprietenirii

Inselaciunea prin imprietenire face din nou victime! Politistii au prins 3 femei care luna trecuta au inselat o batrana in varsta de 83 de ani. Femeii i-au furat din casa suma de 6 mii de lei si cardul bancar pe care se aflau inca 1500 de lei. Inselaciunea s-a produs […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro