Acident la Cisnadie

Hila Ovidiu

Un singur moment de neatentie au incalcarea unei reguli de circulatie rutiera poate duce la consecinte extrem de grave. Un sofer care nu a acordat prioritate a fost la un pas sa bage in spital un mopedist. Totul s-a intamplat la Cisnadie.

Un moment de neatentie a condus la producerea unui eveniment rutier in cursul serii trecute la Cisnadie. De vina pentru producerea accidentului este un soferi in varsta de 40 de ani care, in timp ce conducea, la patrunderea in intersectie nu a acordat prioritate si a lovit un moped condus regulamentar. In urma impactului mopedistul de 39 de ani a fost ranit. Doar o minune a facut ca mopedistul sa scape cu doar cateva rani usoare si sa nu necesite internare. Soferul vinovat de producerea accidentului este insa cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou pod

Localitatea Bogatu Roman va avea pana la finele anului un nou pod. S-a semnat deja contractul pentru aceasta lucrare. Valoarea constructiei este de 2,1 milioane de lei. Podul va avea o lungime de peste 24 de metri. Contractul pentru realizarea noului pod a fost deja semnat cu o firma din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro