ACCIDENT: Un mort şi doi răniţi pe DN 14

Hila Ovidiu

O femeie a decedat şi alte două persoane au ajuns la spital marţi dimineaţa, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un pod de  pe drumul naţional 14.

Accidentul a avut loc  în jurul orei 05.00 dimineaţa, în localitatea Axente Sever. Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, şoferul a pierdut controlul volanului, a ieşit în afara părţii carosabile, unde maşina s-a lovit violent de un cap de pod.

În urma impactului violent, cele trei persoane care eraau în maşină au rămas încarcerate, fiind necesară intervenţia SMURD. La scurt timp după accident,  una dintre victime, o femeie în vârstă de 80 de ani, a decedat.

“O femeie în vârstă de aproximati 80 de ani a decedat la faţa locului iar ceilalţi doi răniţi, bărbaţi, au fost transportaţi la Spitalul din Mediaş”, informează Luciana Balţeş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Poliţiştii de la rutieră fac cercetări pentru a stabili care a fost cauza accidentului.

UPDATE:Potrivit ultimelor informaţii furnizate de IPJ Sibiu, victimele sunt din localitatea Balş, judeţul Olt, iar la volan se afla un tânăr în vârstă de 37 de ani.

Cauza accidentului este” viteza neadaptată”, din primele constatări.
În urma verificărilor poliţiştilor sibieni, s-a stabilit că femeia decedată avea 69 de ani, iar ceilalţi doi pasageri răniţi au 73 şi 42 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Străzile unde Primăria şi E.ON deschid noi şantiere!

Mai multe străzi din Sibiu urmează să fie transformate în şantiere pentru reparaţii sau înlocuirea conductelor de gaz. Lucrările se fac sub trafic, în majoritatea cazurilor termenul de execuţie fiind luna septembrie. Potrivit Primăriei Sibiu, trei străzi din cartierul Valea Aurie intră în reparaţii ample. Pe străzile Agârbiciu, Crinţ şi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro