Accident spectaculos pe DN1

Hila Ovidiu

O femeie si un barbat au reusit sa pacaleasca moartea pe DN 1. Barbatul a scapat fara nicio zgarietura iar femeia s-a ales cu traumatisme usoare dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat de mai multe ori si a aterizat intr-un sant de scurgere. Autoturismul cu care a intrat in coliziune masina lor a fost usor avariata.

Au avut zile si un inger pazitor care si-a luat in serios misiunea. Asta pot spune un barbat si o femeie care se aflau intr-un autoturism implicat intr-un spectaculos accident rutier petrecut pe DN 1, varianta ocolitoare a Sibiului.

Masina in care se aflau a fost locita de un alt autoturism, iar apoi s-a rostogolit in afara partii carosabile, pe celalalt sens de mers. Autoturismul a fost distrus aproape in totalitate.Din primele cercetari efectuate de politisti, se pare ca soferul unui BMW care circula dinspre Sibiu spre Ocna Sibiului nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stanga pe un sdrum lateral, si a lovit autoturismul Volvo, in care se aflau cei doi norocosi. Soferul autoturismului Volvo see indrepta tot spre Ocna si depasea o alta masina, fara a se fi asigurat suficient in prealabil. In urma evenimentului rutier, pasagera din Volvo a fost usor ranita si a ajuns la spital. Cei doi soferi implicati in accident, au fiecare varianta lui. Din nefericire pentru ei, ambii s-au ales cu dosar penal si sunt cercetati in continuare sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamara corporala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident spectaculos pe DN1

O femeie si un barbat au reusit sa pacaleasca moartea pe DN 1. Barbatul a scapat fara nicio zgarietura iar femeia s-a ales cu traumatisme usoare dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat de mai multe ori si a aterizat intr-un sant de scurgere. Autoturismul cu care a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro