Accident spectaculos pe Centura Sibiului

Hila Ovidiu

Soferii care au trecut joi pe soseaua de centura a Sibiului, Spre Ocna, au avut parte de un „peisaj” spectaculos. Un Tir de cateva sute de tone a ramas cocotat chiar pe giratoriu. Soferul mastodontului a ajuns cu autotrenul in acea pozitie dupa ce a intrat in viteza in intersectie si nu a mai putut controla vehiculul.

Cascadorie greu de realizat pe DN 1A, la giratoriul cu drumul spre Ocna Sibiului. Soferul unui ansamblu TIR a reusit “performanta” de a parca “mastodontul” chiar pe sensul giratoriu. Desi diferenta de nivel dintre asfalt si bordura giratoriului este de mai bine de un metru, soferul a avut grija sa apese pedala de acceleratie suficient de tare incat sa escaladeze parapetul si sa ajunga chiar in giratoriu. A ramas apoi acolo ore bune, pana cand a venit o macara suficient de puternica sa poata remorca TIR-ul. Bineinteles politistii au semnalizat locul incidentului, pentru ca ceilalti soferi sa nu mearga pe urmele TIR-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A inceput sezonul furturilor din autoturisme

Odata cu venirea primaverii, si hotii de bunuri din autoturisme au iesit din „hibernare”. Cum aceste infractiuni se inmultesc vazand cu ochii, politistii va recomanda sa aveti grija unde parcati masina si sa nu lasati nimic la vedere pe bancheta. De asemenea soferii de tir sunt sfatuiti sa innopteze in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro