Accident rutier la intersectia dintre Magheru si Constitutiei

Hila Ovidiu

Un accident rutier s-a produs in cursul zilei de vineri la intersectia dintre Bulevardul Magheru si strada Constitutiei. Un motociclist a fost grav ranit.

Un singur moment de neatentie a fost de ajuns pentru ca in Sibiu, intr-o zona extrem de intens circulata sa se produca un accident rutier. Coliziunea a avut loc la intersectia dintre Bulevardul Magheru si strada Constitutiei. Traficul in zona nu a fost afectat, insa un motociclist a fost destul de grav ranit. Tanarul in varsta de 25 de ani se deplasa de pe Constitutiei spre Balea cand a fost lovit de masina unui sofer in varsta de 65 de ani care a virat stanga dinspre Balea. Politistii efectueaza in continuare cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs evenimentul rutier si pentru a decide cine a fost de vina pentru producerea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul frumos cu munca se tine!

Nici nu a trecut toamna, ca Sibiu se si pregateste sa imbrace hainele de primavara. Angajatii municipalitatii responsabili cu infrumusetarea zonelor verzi planteaza deja arborii si florile care vor colora orasul din primavara. Timp de 2 luni de zile angajatii de la Spatii Verzi vor munci la foc continuu. Acestia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro