Accident rutier grav pe DN1, km. 291+900m – ACTUALIZARE

stiri redactie

10:30 TRAFICUL S-A RELUAT PE AMBELE SENSURI DE MERS

Accident rutier grav pe DN1, km. 291+900m, in zona Fântânița Haiducului. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și efectuează cercetări pt a stabili in ce condiții s-a produs un impact frontal între un autotren transport lemne (fără marfa) și un microbuz. O persoana din microbuz este decedata și o alta rănită grav. Trafic complet blocat.

Update accident: șoferul ansamblului TIR are 56 de ani, din Covasna.

Din păcate, din microbuz, atât șoferul (73 de ani) cât și pasagerul (44 de ani), ambii din Simeria, au decedat la fata locului.

Traficul este in continuare complet blocat.

Polițiștii rutieri continua cercetările pt a stabili conditiile in care s-a produs accidentul
Update 2: din cercetările efectuate, polițiștii rutieri au stabilit ca cel mai probabil accidentul de pe DN1 s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la conditiile meteo-rutiere de către șoferul de TIR.

Traficul este in continuare blocat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fenomenul ASTRA în țară și în străinătate

Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, este singura instituție de cultură din România care participă la Târgul Internațional MONUMENTO Salzburg, eveniment care se desfășoară între 5 -7 martie 2020. Este vorba despre una dintre cele mai importante platforme culturale, dedicată conservării și restaurării […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro