Accident produs pe fondul neacordarii de prioritate

Neacordarea de prioritate a facut din nou victime! 2 persoane au fost ranite dupa ce un talmacean nu s-a asigurat cand a vrut sa faca stanga si a lovit un auoturism si un TIR.

Evenimentul rutier s-a petrecut joi in jurul orei 11.00, pe DN 1, la intersectia cu drumul ce duce spre Mohu, unde un talmacean in varsta de 72 de ani nu a afost atent si nu  a acordat prioritate la momentul la care a vrut sa faca stanga, lovind astfel o masina mica si un ansamblu TIR.  Atat autoturismul lovit cat si autotrenul circulau regulamentar din sens opus. In urma impactului mai multe persoane au fost ranite.

La fata locului a ajuns de urgenta un echipaj SMURD care a ingrijit 5 victime. 3 dintre acestea au refuzat din start transportul la spital. In cele din urma doar soferul vinovat de producerea accidentului a fost dus la spital. In urma impactului acesta s-a ales cu un traumatism la cap si o alta plaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putin de 500 de locuri de munca in Spatiul Economic European

A scazut dramatic numarul locurilor de munca oferite romanilor de catre angajatorii europeni. Pentru luna aceasta sunt disponibile mai putin de 500 de posturi vacante. Liderii in angajari in aceasta perioada sunt ungurii si norvegienii. Cele mai multe posturi vacante sunt puse la dispozitia doritorilor de catre vecinii unguri. Se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro