ACCIDENT PE STRADA SALZBURG DIN SIBIU

stiri redactie

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și autospeciala de transport victime multiple în municipiul Sibiu, str. Salzburg la un accident rutier produs între un autoturism și un microbuz.S-au acordat îngrijiri medicale unei femei de aproximativ 26 de ani cu traumatism membru inferior și unui bărbat de aproximativ 49 de ani cu traumatism umăr. Cele două persoane au fost transportate la UPU Sibiu.

IJP: Din primele cercetări se pare ca șoferul unui auto (29 de ani, Brașov) nu se asigura la efectuarea unei Depășiri și intra in coliziune cu un auto condus de un sibian de 49 de ani. Din accident rezulta rănirea unei femei in vârsta de 26 de ani din Brașov. Polițiștii rutieri continua cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

MAŞINĂ LOVITĂ DE TREN

În cursul dimineții, la Gara Dăești un autoturism a fost lovit de tren la trecere la nivel cu c.f. fara bariera, semnalizata acustic si luminos. Au fost două persoane în mașină. A intervenit o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. Victimele, nu au fost încarcerate și în stare de conștiință. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro