Accident pe munte

Hila Ovidiu

Un barbat de 32 de ani a avut nevoie de ajutorul salvamontistilor dupa ce si-a varsat accidental apa fiarta pe picioare. Barbatul se afla in zona Caltun, la peste 2.000 de metri altitudine, iar salvamontistii au facut eforturi pentru a-l cobori de pe munte in noaptea de duminica spre luni, inainte ca vremea sa se inrautateasca.

Salvamontistii si jandarmii montani din Sibiu si Arges au intervenit duminica pentru a salva viata unui turist in varsta de 32 de ani, care s-a ars cu apa clocotita pe picioare. Accidentul a avut loc la refugiul caltun, la peste 2.000 de metri altitudine, in  Muntii Fagaras. Oamenii muntelui au fost nevoiti sa urce toata noaptea pentru a ajunge la turistul a carui stare se putea agrava foarte tare daca nu primea in cel mai scurt timp ingrijiri medicale. In plus, salvamontistii si jandarmii s-au grabit sa ajunga la el deoarece, daca asteptau pana luni dimineata, starea vremii nu le-ar mai fi permis sa urce la refugiu in conditii de siguranta. In cele din urma, dupa o noapte dificila, luni dimineata turistul a ajuns la spital. Ajuns la spital barbatul accidentat a primit imediat ingrijiri medicale, starea lui generala fiind buna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doasar penal pentru alcool si ultraj

A urcat baut la volan, a zburat cu 131 de kilometri pe ora in oras, iar cand politistii au incercat sa-l opreasca, i-a fugarit pret de cateva strazi pana s-a dat batut si a oprit masina. Este povestea unui tanar din Medias, care s-a ales cu dosar penal dupa o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro