ACCIDENT PE DN1, ZONA VEŞTEM – ACTUALIZARE

stiri redactie

Traficul pe DN1, pe sensul Vâlcea -Sibiu,s-a reluat

SAJ transporta un doi pacienti la UPU Sibiu. Bărbat 47 ani cu TCC acut cu plagă si alt bărbat de 42 ani la fel cu TCC acut cu multiple excoriatii.

Șoferul aflat sub influența băuturilor alcoolice are 49 de ani și este din Talmaciu

DN 1, km. 298+800, zona PC Vestem, un conducator auto care circula spre Sibiu pierde controlul directiei de deplasare si iese in afara carosabilului. Soferul prezinta o alcoolemie de 0,74 mg/l in aerul expirat. Soferul primeste ingrijiri medicale, constient.Imediat dupa producerea evenimentului, s-a produs un carambol fata -spate, in care sunt implicate 3 autovehicule. Din acest al doilea eveniment, 2 persoane primesc ingrijiri medicale.Trafic blocat pe sensul Valcea – Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

INFORMARE DE LA TRIBUNALUL SIBIU

Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Sibiu, întrunită în ședința din data de 21.01.2020, potrivit hotărârii Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a formula un punct de vedere motivat relativ la iminenta abrogare a dispozițiilor legale care consacră pensia de serviciu, din perspectiva încălcării independenței și afectării statutului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro