ACCIDENT PE DN 14

stiri redactie

DN 14, in zona loc Ațel, soferul unui autoturism condus spre Sighisoara, in curba la dreapta, pierde controlul directiei si iese in afara carosabilului, in partea stanga.Soferul si cei 2 pasageri sunt transp la spital.
Trafic ingreunat.

SAJ SIBIU trimite de la Mediaș in localitatea Atel SB un echipaj de tip B in sprijin la echipajele ISU la un accident rutier .
Echipajul SAJ preia un pacient ,barbat de 22 ani cu traumatism de coloana lombara.Este transportat în stare stabila la CPU Medias.

ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje de prim-ajutor calificat Smurd lângă localitatea Ațel, la un autoturism care a derapat în afara părții carosabilului, trei persoane implicate. S-au acordat îngrijiri medicale și au fost transportate la CPU Mediaș toate cele trei persoane implicate, conștiente, cu diverse traumatisme. La fața locului va interveni și un echipaj SAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

NE VEDEM... ALTĂ DATĂ

Pentru corecta informare a opiniei publice, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, revine cu următoarele precizări : -astăzi 22 noiembrie am fost invitați pentru a participa la o nouă recepție a noului mall din municipiul Sibiu , insă reprezentanții acestuia ne-au comunicat verbal că întâlnirea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro