Accident pe Autostrada

Nepastrarea distantei de siguranta a facur din nou victime!!!2 persoane au necesitat interventia echipajelor de descarcerare dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un tir.

Politistii spun ca evenimentul rutier s-a petrecut pe A1, la kilometrul 277, in zona Apoldu, pe sensul de mers spre Sibiu.

ISU Sibiu intervine de urgență cu echipaje de descarcerare si echipaje de terapie intensivă mobilă pe A1, în 277, Apoldu de Jos sensul spre Sibiu la un accident rutier, o dubiță intrată sub un TIR. 

De vina pentru producerea evenimemtului rutier este un sofer in varsta de 26 de ani care, aflat la volanul unui microbuz de marfa, nu a pastrat distanta regulamentara fata se masina din fata si a intrat in coliziune cu un ansamblu tir condus de catre un barbat in varsta se 47 se ani.

In urma impactului soferul microbuzului si pasagerul.din dreapta au fost raniti. Cei doi au avut nevoie de exhipajele de descarcerare pentru a fi scosi dintre fiarele contorsionate. Victimele au fost duse la spitalul judetean pentru investigatii amanuntite si tratament de specialitate.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS