Accident mortal

Hila Ovidiu

Un barbat in varsta de 65 de ani a fost gasit mort luni seara in Muntii Fagaras. Turistul a cazut de pe stanci si a ramas inconstient fara a mai putea cere ajutor. Trupul sau a fost gasit de cativa tineri care se aflau in excursie pe acelasi traseu.

 

Barbatul  in varsta de 65 de ani se afla in vacanta in Muntii Fagaras.  Acesta este constantean si se afla singur in zona. Conform salvamontistilor, turistul a cazut de pe stanci in apropiere de Saua Doamnei.  Corpul acestuia a fost gasit de un grup de turisti care au alertat Salvamontul.  Se pare ca turistul  s-a prabusit de pe stanci, de la o inaltime de aproximativ 10-15 metri. Trupul turistului a fost ridicat de angajatii Serviciului de Medicina Legala Sibiu pentru autopsie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adio vointa

Scandal mare la Clubul de Fotbal Vointa Sibiu. Ioan Hambasan a demisionat si aduce acuzatii grave la adresa unor oameni de afaceri. Acesta spune ca  din cauza unor interese, probabil politice, clubul a ajuns in starea in care se afla si este posibil ca in 2 saptamani sa nu mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro