Accident mortal pe DN 14

Hila Ovidiu

Unul dintre cele mai grave accidente rutiere din acest an s-a petrecut luni seara pe DN 14, intre localitatile Brateiu si Atel. Doua persoane si-au pierdut viata si o alta a fost grav ranita dupa ce autoturismul in care se aflau a incercat sa depaseasca o caruta nesemnalizata, iar la shimbarea directiei de mers s-a izbit intr-un TIR.

 

Moartea a lovit crunt pe DN 14, luni seara. Doua persoane si-au pierdut viata si o alta se zbate intre viata si moarte dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un  TIR care circula regulamentar. Tragedia s-a petrecut intre localitatile Brateiu si Atel, dupa lasarea intunericului. Soferita unui autoturism Skoda a vrut sa depaseasca o caruta nesemnalizata, iar cand s-a angajat in efectuarea manevrei si a schimbat directia de mers, a intrat in  TIR. Desi a incercat sa evite impactul, soferul autotrenului nu a reusit decat sa evite un impact frontal. In accident si-au pierdut viata soferita, in varsta de 38 de ani si un pasager, in varsta de 45 de ani. O alta pasagera, in varsta de 35 de ani a fost transportata in stare grava la Spitalul din Medias, de unde a fost transferata ulterior la Sibiu. Acesta este cel mai grav accident petrecut de la inceputul acestui an pe DN 14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua tragedie pe DN 14

Unul dintre cele mai grave accidente rutiere din acest an s-a petrecut luni seara pe DN 14, intre localitatile Brateiu si Atel. Doua persoane si-au pierdut viata si o alta a fost grav ranita dupa ce autoturismul in care se aflau a incercat sa depaseasca o caruta nesemnalizata, iar la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro