Accident la iesirea din Sibiu spre Medias

Hila Ovidiu

2 masini s-au ciocnit la intrare in Sibiu  dinspre Medias. In urma impactului 2 persoane au fost ranite. Traficul in zona s-a desfasurat alternativ pe o singura banda pentru cateva zeci de minute.

Accidentul s-a produs in jurul orei 15.30 la intrare in Sibiu dinspre Medias. Cand un sofer in varsta de 53 de ani a intrat pe contrasens si a lovit din plin masina condusa regulmentar de un tanar in varsta de 18 ani. In urma impactului dintre cele doua autoturisme tanarul s-a ales cu fractura de coloana si bazin iar conducatorul auto vinovat de producerea coliziunii cu un traumatism toracic. Ambii au fost dusi de urgenta la spital. In zona traficul s-a desfasurat alternativ, pe o singura banda, pentru aproximativ o ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Imunoglobulina...inca asteptata de bolnavii din toata tara!

Pacientii dependenti de imunoglobulina din Sibiu asteapta de mai bine de o luna de zile tratamentul care ii tine in viata. In Tara Noastra au ajuns aproximativ 4 mii de doze din serul care este destinat persoanelor cu boli imunodeficitate. Numai ca autoritatile de la Bucuresti s-au incurcat in acte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro