ACCIDENT ÎNTRE ROŞIA ŞI CORNĂŢEL

stiri redactie

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de terapie intensivă mobilă Smurd pe DJ 106 între Roșia și Cornățel la un accident rutier, un autoturism întrat într-un cap de pod. Au fost implicate două persoane conștiente, neincarcerate. Au primit îngrijiri medicale ambele persoane. Un bărbat de aproximativ 21 de ani a fost preluat de un echipaj SAJ, în timp ce un bărbat de aproximativ 61 de ani a fost transportat la UPU Sibiu de către echipajul Smurd, policontuzionat.

SAJ SIBIU trimite un echipaj de tip B intre Rosia si Cornatel la un accident rutier.Echipajul SAJ transporta la UPU Sibiu un pacient in varsta de 21 ani cu o contuzie de de genunchi stang pentru examinari de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrările la zidurile de pe bulevardul Coposu și turnurile de pe Cetății avansează în ritm bun

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de terapie intensivă mobilă Smurd pe DJ 106 între Roșia și Cornățel la un accident rutier, un autoturism întrat într-un cap de pod. Au fost implicate două persoane conștiente, neincarcerate. Au primit îngrijiri medicale ambele persoane. Un bărbat de aproximativ 21 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro