Accident in zona Vestem

Hila Ovidiu

Trafic blocat pe DN 7 in zona Vestem dupa producerea unui accident. De vina pentru evenimentul rutier este un barbat in varsta de 77 de ani  care nu s-a asigurat la patrunderea pe DN. Singurul ranit este conducatorul auto vinovat de producerea accidentului.

Accidentul s-a produs joi in jurul orei 14.00 cand, la iesirea din Vestem un barbat in varsta de  77 de ani nu s-a asigurat la patrunderea pe Drumul National 7 si a intrat in coliziune cu un microbuz care circula regulamentar. In microbuz se afla soferul si inca 9 pasageri. Din fericire singurul ranit, insa fata afectiuni grave, este conducatorul auto vinovat de producerea evenimentului rutier. Traficul in zona a fost blocat pentru mai bine de o ora. Politistii rutieri le recomanda conducatorilor auto sa dea dovada de prudenta maxima la volan atunci cand vor sa patrunda pe drumurile principale de pe stradute laturalnice sau alte artere secundare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sporiti masurile de siguranta la volan odata cu lasarea serii!

Aveti grija cum conduceti pe timp de noapte! Este sfatul politistilor catre toti posesorii de permis de conducere. Numarul tamponarilor si chiar al accidentelor grave produse odata cu lasarea serii este in crestere. Politistii rutieri spun ca numarul accidentelor rutiere care se produc pe timp de noapte a crescut in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro