Accident în lanţ pe DN1. Mai multe maşini avariate! ACTUALIZARE

Hila Ovidiu

 

Conform ultimelor informaţii furnizate de IPJ Sibiu, un sibian în vârsta de 50 de ani a fost ranit, el fiind lovit de un microbuz scapat de sub control.

In accident au fost implicate două autoturisme, un microbuz cu marfă şi un TIR.

Poliţiştii de la Rutieră spun că accidentul a fost provocat de şoferul unui microbuz care circula spre Alba. Bărbatul s-a angajat în depăşire fara sa se asigure, a intrat pe contrasens unde a lovit o maşină care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat într-un TIR care a lovit o altă maşină.

Victima, soferul nevinovat, a fost transportat la Spitalul din Sibiu

 

Traficul rutier pe DN1, în judeţul Sibiu, se desfăşoară restricţionat din cauza unui accident în care sunt implicate trei maşini.Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs în jurul orelor 14.00, în zona localităţii sibiene Apoldu de Sus.“Trei maşini au fost implicate într-o coliziune. Traficul este restricţionat pe sensul de mers Sibiu-Alba, se desfăşoară alternativ pe sensul opus” , a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traseele turistice din Munţii Făgăraşului, ÎNCHISE!

Traseele turistice superioare cabanelor de pe versantul nordic al Munţiilor Făgăraşului din judeţul Sibiu sunt închise accesului turiştilor, avertizează Serviciul Salvamont Sibiu. Salvamontiştii atrag atenţia iubitorilor de drumeţii montane să tină cont de faptul că traseele sunt închise, urmare a căderilor de zăpadă înregistrate în ultimele zile. Mai mult traseul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro