Accident in Dealul Daii

Hila Ovidiu

Traficul s-a desfasurat cu dificultate pentru aproximativ o ora in Dealul Daii dupa ce in zona a avut loc un accident rutier. In urma impactului dintre doua autoturisme 6 persoane au fost ranite. 4 dintre raniti sunt minori.

Accidentul s-a produs in jurul orei 08.00 in Dealul Daii. Politistii cred ca soferul vinovat de producerea accidentului a derapat si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. In urma impactului dintre cele doua masini au fost ranite 6 persoane dintre care 4 sunt cu varste de sub 18 ani. Vicrimele au fost transportate la spital. Din fericire ranitii s-au ales doar cu policontuzii, traumatisme si escoriatii. Politistii le recomanda soferilor sa circule cu prudenta, sa nu calce prea tare pedala de acceleratie si sa nu se angajeze in manevre periculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iluminat modern in 2 parcuri din Sibiu

2 parcuri din Sibiu beneficiaza de iluminat public modern. Este vorba despre Sub Arini si Petodi Sandor. Valoarea totala a investitiilor a fost de aproximativ 3 milioane de lei. Ambele sisteme de iluminat montate au o valoare totala de 3 milioane de lei. In Sub Arini lucrarea a inclus schimbarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro