Accident in „buricul targului”

Hila Ovidiu

Neacordarea de prioritate a dus in aceasta dimineata la producerea unui accident rutier. Implicate au fost 3 autoturisme. O femeie a fost ranita si transportata la spital.

imagesAccident cu 3 masini implicate la intersectia dintre Vasile Milea, Calea Dumbravii si Piata Unirii. In giratoriul din preajma „blocului plomba” a avut loc un eveniment rutier. De vina pentru producerea acestuia este o femeie care in timp ce se indrepta dinspre strada Constantin Noica spre sensul giratoriu nu s-a asigurat indeajuns, nu a acordat prioritate unui autoturism aflat deja in sensul giratoriu si a lovit din plin masina care i-a aparut in fata. In urma evenimentului rutier femeia vinovata de producerea acestuia a fost ranita si a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Opera lui Carl Filtsch publicata intr-un singur volum

Saptamana aceasta are loc la Sibiu o editie aniversara a Festivalului -Concurs de Interpretare Pianistica si Compozitie Carl Filtsch. Cu aceasta ocazie a fost lansata si o culegere a tuturor lucrarilor tanarului pianist. Ea va fi oferita cadou tuturor castigatorilor concursului. Gala laureatilor este programata pentru seara de duminica. Ajuns […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro