Accident grav în Săcădate / Bărbatul care conducea vehiculul a încercat să ascundă modul în care s-a produs

stiri redactie

La data de 19.10.2019, în jurul orei 1420, pe DJ 104 F, în localitatea Săcădate, s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

Un localnic în vârstă de 24 de ani, a condus un tractor ce tracta și o remorcă în care se afla un bărbat, iar în timpul deplasării acesta a căzut din vehicul. Polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere iar remorca era  neînmatriculată. Mai mult decât atât, imediat după producerea accidentului conducătorul tractorului a modificat locul accidentului prin aceea că a parcat tractorul în curtea imobilului în care locuieşte.   

             În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a bărbatului în vârstă de 32 de ani, accidentat prin căderea din remorcă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tăiere și furt de material lemnos, conducere fără permis

La data de 17 octombrie, un angajat al O.S. Dealul Sibiului a sesizat Secția nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr cu privire la faptul că din pădurea pe care o administrează situată pe raza localității Vurpăr a fost tăiat fără drept material lemnos. Totodată,  a precizat că autovehiculul în care se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro