Accident grav in Aciliu

Hila Ovidiu

Doua persoane au ajuns in spital luni seara, in urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 1, in localitatea sibiana Aciliul. Un sofer neatent nu s-a asigurat in momentul in care a vrut sa intre pe DN 1 de pe un drum secundar, nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar, s-a izbit in acesta si l-a proiectat intr-un TIR.

Doi oameni si-au vazut moartea cu ochii luni seara, dupa ce au fost implicati intr-un grav eveniment rutier. Accidentul s-a petrecut pe DN 1, in localitatea Aciliul. Soferul unui autoturism care incerca sa iasa de pe un drum secundar pe drumul national nu s-a asigurat suficient, si a izbit un alt autoturism care circula regulamentar pe DN 1. Impactul a fost atat de violent incat autoturismul lovit a fost proiectat pe contrasens, intr-un TIR.  Soferii celor doua autoturisme mici implicate in accident au ajuns in spital. Unul este in stare grava, iar celalat a scapat cu rani mai usoare. Din cauza accidentului circulatia pe DN 1, in localitatea Aciliu, a fost complet blocata mai bine de o ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Chris Brown alaturi de Rihanna

El si-a exprimat regretul pentru pierderea Rihannei, a carei bunica a murit. „Ma rog pentru familie si pentru cea disparuta. O consider bunica mea”, se arata in mesajul lui Brown. Cantareata a primit vestea chiar inainte de a sustine un concert in Suedia. Marcata de aceasta disparitie, Rihanna a avut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro