ACCIDENT GRAV: Douăzeci şi şase de muncitori, răniţi după ce şoferul a pierdut controlul maşinii în care se aflau

Hila Ovidiu

Douăzeci şi şase de muncitori au fost răniţi, din care trei grav, într-un accident petrecut în Caransebeş, după ce şoferul autobuzului în care se aflau a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a ciocnit cu un autoturism şi apoi a intrat într-un stâlp.

Potrivit şefului Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Caraş- Severin, Dan Borţiş, accidentul de circulaţie s-a petrecut joi seară, în jurul orei 22.30, în prezent poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz.

”Am fost sesizaţi la numărul de urgenţe 112 că şoferul unui autobuz cu muncitori care se îndrepta spre centru a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, apoi cu un stâlp de electricitate”, a declarat Dan Borţiş.

Conform sursei citate, în urma accidentului, 23 de persoane au fost rănite uşor, iar alte trei au fost grav rănite, toţi răniţii fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Municipal Caransebeş. Unul dintre cei răniţi grav a fost transportat, în cursul nopţii de joi spre vineri, Spitalul Judeţean din Timişoara.Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului şi au deschis dosar penal pe numele şoferului vinovat pentru vătămare corporală din culpă.

mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Închirierea sălilor de sport, la jumătate de preţ din 2016

Taxa de inchiriere pentru sălile de sport din şcolile sibiene s-a va reduce la jumătate, de anul viitor, potrivit proiectului privind cuantumul taxelor si impozitelor locale pentru 2016 ce a fost supus dezbaterii publice de municipalitatea sibiană.Noul sistem de taxare presupune reducerea la jumătate a taxei pentru cluburile sportive de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro