Accident din cauza vitezei

Hila Ovidiu

Viteza a facut din nou victime. Un tanar a pierdut cotrolul volanului si a intrat cu masina intr-un grup de oameni care mergeau pe marginea drumului. Totul s-a intamplat in apropiere de Sebesu de Jos.

poleiAccidentul s-a produs in jurul orei 20.00 cand in afara localitatii Sebesu de Jos, un tanar de 21 de ani din Talmaciu, a calcat prea tare pedala de acceleratie fara sa ia in considerare conditiile meteo-rutiere, iar intr-o curba a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat intr-un grup de oameni care circulau pe acostament. In urma impactului 2 dintre cele 3 persoane au fost ranite. Este vorba despre doua femei, de 19 si 39 de ani. Acestea au fost transportate la spital pentru ingrijiri de specialitate.
Pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse din cauza conditiilor meteo nefavorabile conducatorii auto au obligatia de a adopta o maniera prudenta de condus si sa circule cu o viteza care sa le permita oprirea in conditii de siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Imobile pentru serviciile Primariei

Primaria cumpara imobile. Este vorba despre doua case aflate in Piata Mica la numarul 22 respectiv numarul 25. Acestea vor fi modernizate si transformate apoi in locatii in care vor functiona serviciile primariei. Negocierile sunt purtate de catre insusi viceprimarul Popa care incearca sa gaseasca o cale de mijloc pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro