Accident deosebit de grav pe DN1

Hila Ovidiu

Accident cumplit, pe DN1 in apropiere de Saliste. Un barbat si-a pierdut viata si o alta femeie se zbate intre viata si moarte din cauza vitezei neadaptate la conditiile meteo. Este cel de-al doilea accident mortal petrecut in zona din cauza inchiderii Autostrazii Sibiu-Orastie.

Un nou accident mortal a avut loc in cursul acestei zile pe Drumul National 1 in apropiere de localitatea Saliste. De vina pentru producerea acestuia este un barbat in varsta de 74 de ani care a calcat prea tare pedala de acceleratie, a pierdut controlul masinii iar intr-o curba a intrat pe contrasens si a fost actosat de o autoutilitara. Din impact masina a fost proiectata in sant. Barbatul in varsta de 74 de ani a murit pe loc iar pasagera din dreapta acestuia a fost grav ranita si transportata la spitalul din Sibiu. Femeia a suferit mai multe fracturi si traumatisme. A ramas internata sub atenta supraveghere medicala data fiind si varsta inaintata. Politistii spun ca acesta este cel de-al doilea accident mortal petrecut in zona dupa inchiderea segmentului de autostrada cuprins intre Saliste si Cunta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la unitatile DGASPC

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului isi modernizeaza centrele. Doua dintre unitatile aflate in lucru sunt Turnu Rosu si Guliver. Directia pentru Protectia Copilului are in modernizare la momentul de fata doua centre. Primul dintre ele este cel de la Turnu Rosu iar cel de-al doilea este Centrul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro