Accident cu 6 victime pe DN 1

Hila Ovidiu

Sase persoane au ajuns in spital marti dimineata, in urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 1, in zona localitatii Bradu. Soferul unui microbuz de trasnport persoane a intrat in plin intr-un autocar care astepta la culoarea rosie a unui semafor care semnaliza lucrari la carosabil. Toate victimele sunt din microbuz.

Neatentia unui sofer a fost cat pe ce sa produce o nenorocire marti dimineata pe DN 1, in zona localitatii Bradu. Un microbuz care transporta calatori a intrat in plin intr-un autocar plin cu pasageri, care se afla stationat la un semafor ce dirija circulatia pe o portiune de drum pe care se lucreaza. Soferul microbuzului care venea in urma autocarului nu a pastrat distanta regulamentara si nici nu a oprit in spatele autocarului, ci s-a izbit in plin in acesta. Din fericire nimeni din autocar nu a fost ranir, dar 6 pasageri din microbuz au ajuns inn  spital cu diferite contuzii. O femeie a ramas internata cu raani mai grave. Pasagerii din autocar povestesc speriati cum s-a petrecut evenimentul. Altii povestesc ingriziti prin ce au trecut.  In zona traficul a fost ingreunat in urma accidentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident cu 6 victime pe DN 1

Sase persoane au ajuns in spital marti dimineata, in urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 1, in zona localitatii Bradu. Soferul unui microbuz de trasnport persoane a intrat in plin intr-un autocar care astepta la culoarea rosie a unui semafor care semnaliza lucrari la carosabil. Toate victimele sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro