Accident cu 4 victime

Hila Ovidiu

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata in zona Hula Bradului. De vina pentru producerea evenimentului rutier a fost un sofer care a calacat prea tare pedala de acceleratie. Mai multe persoane au ajuns la spital in urma impactului.

Un grav accient rutier a avut loc in aceasta dimineata in jurul orei 09.30 in apropiere de Hula Bradului. La baza producerii acestui eveniment rutier a stat viteza neadaptata. De vina este un sofer in varsta de 49 de ani din Galati. Omul circula spre Brasov insa a pierdut controlul volanului si s-a lovit de un parapet. Traficul in zona a fost blocat pentru aproximativ o ora timp in care salvatorii s-au luptat sa scoata victimele dintre fiarele contorsionate. La spital au ajuns 5 persoane, soferul si ceilalti pasageri ai masinii pe care o conducea. Doua dintre ele sunt ranite grav. Politistii rutieri le recomanda soferilor sa adapteze in permanenta viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere. Barbatul vinovat de producerea accidentului se va alege cel mai probabil cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Muzica in pasi de dans

5 mii de elevi din judetul nostru si chiar din afara acestuia s-au bucurat  in acest an de concerte educative organizate de catre Filarmonica de Stat Sibiu. Ultimul spectacol de muzica in pasi de dans a fost sustinut vineri. Seria de spectacole dedicate tinerilor va fi insa reluata din toamna. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro