Accident cu 4 masini pe Coposu

Traficul in oras a fost blocat marti pentru aproximativ o ora dupa ce pe bulevardul Coposu a avut loc un accident rutier in care au fost implicate 4 autoturisme. Totul s-a petrecut in jurul orei 13.00 cand orasul este plin iar parintii incearca sa isi ia copiii de la scoala. In urma impactului intre autoturisme 3 persoane au fost ranite.

Un grav accident rutier a avut loc marti in jurul orei 13.00 pe Bulevardul Corneliu Coposu. 4 masini s-au ciocnit iar banda dinspre Piata Unirii spre Maternitate dar si una din benzile de pe contrasens au fost blocate. In zona traficul s-a desfasurat alternativ ceea ce a dus la formarea de cozi infernale. O jumatate de ora mai tarziu de la producerea evenimentului rutier toata zona de acces spre Hipodrom era blocata. Autobuzele au avut intarzieri iar in putinele momente in care se putea inainta traficul era bara la bara chiar si pe Mihai Viteazu.

La fata locului au ajuns de urgenta pe langa echipaje ale politiei rutiere si un o ambulanta SMURD alaturi de o masina de descarcerare. In urma impactului dintre cele 4 masini 3 persoane au fost ranite. Victimele sunt un barbat in varsta de 45 de ani, o femeie in varsta de 35 pentru care a fost necesara interventia celor de la descarcerare si o tanara in varsta de 19 ani. Din fericire niciuna dintre victime nu a suferit rani grave.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS