Accident „anuntat” la 10 zile de la producere!

Hila Ovidiu

Caz socant la Sibiu. O femeie a venit sa depuna plangere impotriva unui sofer care a lovit-o cu masina la 10 zile dupa producerea accidentului. Oamenii legii au reusit totusi sa il prinda pe faptas.

indeLa sediul Politiei s-a prezentat o femeie de 56 de ani care a dorit sa reclame faptul ca a fost victima unui accident rutier. Pana aici nimic neobisnuit, insa evenimentul rutier s-a produs in data de…10 octombrie. Femeia fusese izbita de masina chiar pe trecerea de pietoni. Aceasta nu le-a putut spune insa oamenilor legii de ce a asteptat mai bine de o saptamana pentru a reclama incidentul. Politistii rutieri au inceput cercetarile si au aflat ca soferul vinovat de producerea accidentului este un barbat de 44 de ani. Evenimentul rutier a avut loc pe Calea Dumbravii iar soferul nu a anuntat accidentul la nicio unitate de politie. Ba mai mult, omul a si plecat de la locul accidentului. Femeia a mers la spital si mai apoi si-a scos si un certific at de la Serviciul Judetean de Medicina Legala. Soferul vinovat de producerea accidentului a fost gasit de politisti. Barbatul de 44 de ani este cercetat penala acum pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Plati electronice de taxe si impozite in judet

Peste un an si jumatate locuitorii din 15 localitati ale judetului isi vor putea plati taxele si impozitele din fata calculatorului. Consiliul judetean implementeaza un proiect menit sa ofere prin intermediul internetului acces la Registrul Agricol si achitarea darilor catre stat. 15 primarii din judet vor beneficia de acest proiect. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro