Absolventii de gimnaziu au aflat miercuri la ce liceu au fost admisi

Hila Ovidiu

Miercuri a fost ziua cea mare pentru cei care au trecut cu bine de probele Evaluarii Nationale. Au aflat daca au intrat sau nu la colegiul dorit. La mare cautare au fost sectiile de matematica-informatica si limbi straine.

Din pacate la Evaluarea Nationala niciunul dintre absolventii de gimnaziu din Sibiu nu a reusit sa obtina in acest an media maxima. Cea mai mare nota a fost de 9.95. Cei care au reusit insa sa treaca cu bine peste toate probele si-au completat deja fisele cu optiuni pentru admiterea in liceu. Cele mai vanate colegii sunt Lazar, Goga, Brukenthal pentru cei care vor invatamant in alta limba si Pedagogic. La cel din urma liceu ultima medie de admitere a fost 7.67.

Interesant este faptul ca sunt foarte multi tineri din alte judete care spera sa obtina un loc in liceele din Sibiu. Acolo unde mai raman locuri neocupate se va face o noua sesiune de redistribuire a mediilor. Atunci vor putea prinde un loc la liceu sau la scoli profesionale chiar si cei care din cauza corigentelor nu au putut sustine examenul de Evaluare Nationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sport la superlativ in parcarea de la Teatru

Timp de 4 zile cei mai buni sportivi amatori si profesionisti de baschet 3×3 se intrec la Sibiu. Joi a inceput cea de-a noua editie a Sibiu Streetball. Primii care si-au masurat fortele au fost juniorii. Joi a inceput editia cu numarul 9 a Sibiu Streetball. Evenimentul se desfasoara pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro