Absolventii de gimnaziu afla marti notele obtinute la Evaluarea Nationala

Aproximativ 300 de elevi au sustinut in vineri proba de limba materna din cadrul evaluarii nationale. 90 la suta dintre candidati au sustinut examenul in limba germana iar restul in maghiara. De acum cu totii asteapta cu nerabdare ziua de marti cand vor fi afisate rezultatele.

Vineri a avut loc ultima Proba a Evaluarii Nationale. Aceasta nu a fost sustinuta decat de catre absolventii de gimnaziu care invata in limbile minoritatilor. Au participat la acest examen 304 scolari, unul singur alegand sa absenteze. Cei mai multi examinati au avut de sustinut proba de germana.

Marti pana in ora 12.00 evaluatii vor afla notele obtinute la cele doua respectiv 3 probe. Intre orele 14.00 si 20.00 cei nemultumiti vor putea depune contestatii.

Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor vor fi facute publice in cursul zilei de sambata, 29 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie la canicula!

Caldura excesiva da peste cap sanatatea sibienilor. Mai multe persoane au cerut ajutorul medicilor dupa ce li s-a facut rau de la stat in soare. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Sibiu fac apel la oameni, in special la copii si varstnici sa nu iasa din casa la orele pranzului si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro