A sfarsit pe fundul apei

Hila Ovidiu

Scafandrii din mai multe judete cauta trupul unui barbat care s-a inecat in in Raul Olt. Nenorocirea a vut loc pe Valea Oltului dupa ce barbatul a cazut in apa, cu caruta cu tot. Martorii spun ca atat calul cu caruta cat si barbatul care o conducea au ajuns pe fundul apei in doar cateva secunde.

Barbat in varsta de 57 de ani si-a pierdut viata dupa ce cazut cu caruta intr-o gropa adanaca plina cu apa langa o fosta balastiera de pe Valea Oltului. Calul s-a speriat si a patruns de pe drumul inundat direct in apa adanca. El s-a dus in acesta dimineata sa aduca o caruta de nisip pentru construirea unei case. A mers ca de obicei pe drumul de langa balastiera dar in timul noptii nivelul apei a crescut iar drumul de carute s-a inundat. La un monet dat calul s-a speriat, a tras in lateral si a intrat in groapa adanca de peste 25 de metri plina ochi cu apa. Prietenul barbatului a incercat sa-l salveze dar chinurile lui au fost zadarnice. Localniciii care se aflau in zona au sunat imediat la 112. Echipajele de salvare au ajuns insotiti de doi scafandrii. Dupa aproape o ora de cautari cei doi scafandrii au iesit la mal si au fost nevoiti sa amane scufundarile, gest care a starnit furia oamenilor.La cateva minute a iesit la suprafata apei corpul inert al calului. Rudele indurerate au scos caruta si calul ignorand averitismentele echipajelor de interventie. Oamenii din zona spun ca tragedia ar fi putut fi evitata daca cei care au exploatat balastiera ai fi acoperit gaurile ramase in urma excavatiilor. Maine in zori cei de la ISU Valcea insotiti de echipa de scafandrii vor relua cautarile. In urma barbatului au ramas patru copii si o sotie care sa-l planga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ilie Carabulea este liber!!!

Omul de afaceri Ilie Carbulea este liber! El a plecat din penitenciarul Aiud. Dupa mai multe incercari, dar fara nici un rezultat, acestuia i s-a aprobat vineri, cererea de eliberare conditionata. De vineri, Ilie Carabulea este liber. Instanta i-a admis cererea de eliberare conditionata cu care a putut parasi Penitenciarul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro