A ramas fara bani dupa ce a permis unor necunoscuti sa-i intre in casa

Hila Ovidiu

Aveti grija cui permiteti sa va intre in casa! O batranica a fost inselata de doi vlajgani chiar la ea acasa. Pagubita a ramas fara 800 de lei, toti banii din pensie. Politistii spun ca infractorii dau dovada din ce in ce mai multa ingeniozitate atunci cand vine vorba de inselaciuni.
Femeii i-au sunat doi necunoscuti la usa. Vrand sa vada ce doresc acestia femeia le-a deschis usa iar cei doi au spus ca il cauta pe fiul victimei pentru a-i restitui o datorie in valoare de 100 de lei. Tinerii au mai mentionat si faptul ca detin doar o hartie de 200 de lei iar femeia trebuie sa le dea rest. Ambii au intrat in casa dupa batrana si cand au vazut unde tine banii, unul dintre ei a cerut un pahar cu apa si a mers dupa femeie in bucatarie iar celalalt a furat toti banii din sertar. In total 800 de lei, pensia femeii pe luna februarie. Cand si-a dat seama ca a ramas fara nici un ban de paine femeia a anuntat politia. Oamenii legii fac acum cercetari pentru a-i prinde pe faptasi si pentru a putea recupera prejudiciul. Oamenii legii spun ca in astfel de cazuri este putin probabil ca hotii sa fie gasiti iar prejudiciul recuperat. Pentru a nu cadea victime ale celor certati cu legea politistii ii sfatuiesc pe toti sibienii sa fie foarte atenti cui ofera acces in locuinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dublu vernisaj la Astra

Dublu vernisaj vineri la Muzeul Astra. Iubitorii de cultura vor putea vedea in premiera expozitiile Monede chinezeşti – o istorie de 3.000 de ani” şi „Beautiful China”. Deschiderea acestora este programata pentru ora 13.00. Prin intermediul celor doua expozitii vizitatorii pot patrunde in lumea fascinanta a culturii si civilizatiei chineze. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro