A plecat de acasa

Hila Ovidiu

Are 12 ani si a decis sa ia viata in propriile maini. Parinti unui copil sunt disperati si au cerut ajutorul politiei, dupa ce fiul lor a disparut de acasa.

Baiatul se numeste Fetescu Viorel Nicolae, are vasta de 12 ani si a plecat voluntar de la domiciliu in data de 15 mai. El a lasat un bilet din care rezulta faptul ca nu doreste sa mai revina acasa. Semnalmente: inaltime 1.42 m, 35 kg, constitutie atletica,  par negru, tuns scurt, fir drept, ochii caprui Semne particulare: cicatrice de la operatie de apendicita, sub ombilic are o cicatrice provenita de la o arsura, pe cotul drept are o pata maronie, ovala de aprox. 3-4 cm. Copilul era imbracat in haine de culoare inchisa, sacosa de voiaj de culoare inchisa in care are mai multe obiecte de imbracaminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ramane in arest

Tanara in varsta de 25 de ani care si-a omorat propriul copil cu sange rece, ramane in arest. Este decizia procurorilor sibieni care au emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele femeii.  Ea a recunoscut fara remuscari ca si-a ucis copilul in vinerea mare. Dupa ce a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro