A plecat de acasa

Hila Ovidiu

Un barbat care a disparut de ceva vreme din Miercurea Ciuc, este cautat la Sibiu. Cetatenii care pot oferi informatii despre acesta sunt rugati sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze gratuit numarul de Urgenta 112.

Barbatul a disparut de la domiciliul sau din Miercurea Ciuc in data de 23.11.2007. Din informatiile politistilor, in anii 2008 Si 2011, barbatul a fost vazut in municipiul Sibiu.Tanko Tiber Istvan are 51 de ani. De la aceea data, politiStii din cadrul Inspectoratul de Politie al Judetului Harghita efectueaza verificari in vederea identificarii zonei in care se afla  acesta. Din informatiile existente, s-a stabilit faptul ca in cursul anilor 2008 Si 2011, Tanko Tiber Istvan a lucrat in municipiul Sibiu, in domeniul constructilor, insa fara forme legale. Semnalmente: inaltime – 1, 75-1,80 m, constitutie atletica, par saten, tuns scurt, mustata subtire, ochii caprui.Cetatenii care pot oferi informatii despre aceste barbat sunt rugati sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze gratuit numarul de Urgenta 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul si Takayama, orase infratite

Sibiul si Takayama s-au infratit marti. Relatia de colaborare dintre cele doua orase dateaza insa inca de pe vremea cand Sibiul era Capitala Culturala. Protocolul a fost de catre primarul orasului nostru si Michihiro Kunishima primarul orasului japonez. Dupa colaborari de mai b8ine de 5 ani de zile orasele Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro