A murit singur in casa

Hila Ovidiu

Un barbat de aproximativ 60 de ani a fost gasit mort in propria-i garsoniera de pe strada Daliei din Sibiu. Vecinii nu l-au mai vazut de cateva zile si au chemat pompierii pentru a debloca usa. Barbatul, care locuia singur, era mort de 3 zile.

Soarta a fost nemiloasa cu un batran din Sibiu. Omul a murit singur, in propria-i locuinta si a fost gasit de abia dupa cateva zile. Batranul se descurca cum putea dupa moartea sotiei si nu avea pe nimeni, decat vecinii care ii mai bateau la usa si il mai intrebau de sanatate. In ultimele zile insa, oamenii nu l-au mai vazut. Alarmati ca nu deschide usa nimanui, vecinii s-au gandit la ce e mai rau, si au cerut ajutorul pompierilor pentru a sparge usa si a vedea ce s-a intamplat cu batranul. Pompierii au gasit cadavrul acestuia in locuinta. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Sibiu, pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei decesului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copil de 10 ani in coma

O fetita de numai 10 ani din Blajel se zbate intre viata si moarte, dupa ce a traversat strada neregulemantar si a fost lovita in plin de un autoturism, pe DN 14. Copila este internata la spitalul din Sibiu in coma. Neatentia a costat-o scump pe o fetita de numai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro