A lovit ambulanta

Hila Ovidiu

O autospeciala SMURD a fost in noaptea de luni spre marti implicata intr-un eveniment rutier. Acesta s-a soldat din fericire doar cu pagube materiale. Soferul care nu a acordat prioritate ambulantei, a ramas 3 luni fara permis de conducere.

Autospeciala SMURD a fost implicata luni noaptea intr-o tamponare. Evenimentul rutier a avut loc la intersectia strazilor Graului  cu Sos. Alba Iulia.  Tamponarea a fost provocata de un cetatean strain in varsta de 55 de ani  care se aflka la volanul masinii sale iar cand ajuns in intersectie nu a respectat semnificatia indicatoului „Stop”.  Barbatul nu a acordat prioritate ambulantei SMURD care circula regulamentar pe drumul cu prioritate. In urma accidentului a rezultat avarierea celor auto autovehicule, nefiind inregistrate victime. Cetateanul strain a fost sanctionat contraventional iar ca masura complementara, permisul de conducere a fost retinut in vederea suspendarii pe o perioada de 60 de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hot prins

Biroul senatorului Ion Ariton a fost calcat de hoti. Politistii au retinut si un suspect in acest caz. Este vorba despre un tanar care locuieste pe aceeasi strada cu biroul parlamentarului. Oamenii legii au gasit si bunurile furate, pe care le-au inapoiat pagubitului. Tanarul care a intrat in noaptea de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro