A inceput sezonul furturilor din autoturisme

Hila Ovidiu

Odata cu venirea primaverii, si hotii de bunuri din autoturisme au iesit din „hibernare”. Cum aceste infractiuni se inmultesc vazand cu ochii, politistii va recomanda sa aveti grija unde parcati masina si sa nu lasati nimic la vedere pe bancheta. De asemenea soferii de tir sunt sfatuiti sa innopteze in parcari special amenajate, pentru a evita furturile de combustibil.

Neatentia si ignoranta poate costa scump. Au simtit acest lucru pe propria lor piele doi sibieni care au constatat cu stupoare ca autoturismele le-au fost sparte iar din interior le-au disparut bunuri de valoare uitate la vedere. De asemenea, nu uitati geamul, portbagajul sau portiera deschisa cand parasiti autoturismul. Nu lasati niciodata motorul pornit si autoturismul nesupravegheat si deschis cand il parasiti, chiar si pentru cateva minute. De asemenea si conducatorii de autotrenuri trebuie sa fie foarte atenti. Politisti le recomanda sa parcheze in locuri special amenajate si/sau supravegheate, in vederea prevenirii furturilor de combustibil din rezervorul acestora, sa nu parcheze la intamplare si sa caute un loc bine iluminat, supravegheat  si  suficient frecventat. Toti soferii sunt sfatuiti sa-si monteze un sistem de alarma antifurt sau un sistem de pozitionare globala (GPS) si sa nu lase in masina actul de inmatriculare al autoturismului si sa nu imprumute masina persoanelor in care nu au deplina incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Autoaccident pe DN 14

Viteza excesiva a bagat din nou in spital doua persoane. Un barbat care gonea cu masina pe DN 14, in localitatea Sura Mare a pierdut controlul asupra bolidului si s-a rasturnat in decor. Soferul a ajuns in stare foarte grava in spital, iar pasagera din dreapra a suferit rani usoare. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro