A inceput bacalaureatul!!!

Hila Ovidiu

Mai bine de 2 mii de absolventi de liceu atat din promotia 2016 cat si din promotiile anterioare au intrat in febra bacalaureatului. De luni au inceput evaluarile orale pentru limba romana. Prima proba scrisa va fi sustinuta in 4 iulie.

Din promotia actuala trec prin febra bacalaureatului 1905 absolventi de liceu. Lor li s-au adaugat alti 312 proveniti din promotiile anterioare. In judetul nostru au fost constituite pentru examenul din aceasta vara 8 centre de examen si o subcomisie la Agnita. Proba orala de limba si literatura romana, inceputa luni va dura pana in data de 15 iunie. Din 15 si pana in 17 iunie absolventii de liceu care aspira la diploma de bacalaureat vor sustine proba de comunicare orala in limba materna. Proba de competente digitale este programata pentru perioada 21-24 iunie. Intre 27 iunie si 1 iulie candidatii vor sustine proba evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala. Pentru examinati greul va incepe insa abia din 4 iulie cand este programata prima proba scrisa, cea de limba si literatura romana. In ziua urmatoare acestia vor sustine o proba scrisa de limba materna iar in 6 iulie va avea loc proba obligatorie a profilului. Ultima proba scrisa, cea la alegere, este programata pentru 8 iulie. Rezultatele partiale vor fi afisate in 12 iulie si tot atunci vor putea fi depuse eventualele contestatii.  Rezultatele finale vor fi afisate in 16 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parcari moderne intre blocurile de pe Aleea Fratii Buzesti

Municipalitatea amenajeaza 3 mari parcari in zona Aleea Buzesti. Este vorba despre parcarile dintre blocuri. Realizarea lucrarilor costa aproximativ 500 de mii de lei. Contractul de reamenajare a parcarilor din zona strazii Fratii Buzesti a fost deja semnat. Valoarea acestuia este de putin peste 477 de mii de lei. Interventiile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro